OM OS

Vi er din lokale elektriker i Kolding og resten af trekantområdet. Vi udfører alle opgaver, store som små – for både private, erhverv og foreninger.

Hvem er vi?

HR El-Teknik er din lokale elektriker i Kolding og resten af trekantområdet. Vi lægger stor vægt på at servicen er i orden og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Med vores mange års erfaring i branchen udføre vi alle opgaver inden for elinstallationer – store som små og vi går aldrig fra et projekt før det virker.

Med adresse centralt beliggende i Kolding, servicerer og installerer vi elinstallationer i Kolding samt resten af trekantområdet for både private, erhverv og foreninger.

Din lokale elektriker

Med vores mange kompetencer i elbranchen, samt med vores fokus på god service og høj kvalitet, er vi den perfekte samarbejdspartner. Vi servicere og installere elinstallationer for både private, erhverv og foreninger. Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

FÅ ET TILBUD

Udfyld felterne i formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din besked. Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.

REFERENCER

Følg med i vores aktiviteter og find inspiration til dit kommende projekt. Du kan også blive klogere på, hvordan vi som elektriker kan hjælpe dig med den helt rigtige løsning. 

E-MAIL

mail@hr-elteknik.dk

TELEFON / DØGNVAGT

71 74 74 98

ÅBNINGSTIDER

Man-tors: 7.30 – 16.00
Fre: 7.30 – 12.30

EMAIL

mail@hr-elteknik.dk

TELEFON / DØGNVAGT

ÅBNINGSTIDER

Man-tors: 7.30 – 16.00
Fre: 7.30 – 12.30